Basında MYD

Marka Yönetimi Derneği > Basında MYD

Marka Yönetimi Derneği Sertifika Programları Başlıyor / Sabah

Marka Yönetimi Derneği 2014 yılı için eğitim çalışmalarına "Marka İletişiminde Basın İlişkileri ve İtibar Yönetimi" sertifika programıyla 01 Mart Cumartesi günü başlıyor. Toplam 4 hafta sürecek programda iletişim sektörünün önde gelen değerli isimleri eğitmen olarak yer alıyor.

Markalar İçin Rekabette Yeni Dönem Başlıyor / Milliyet

28 Kasım 2013 tarihinde resmi gazetede yayınlanan 6502 Sayılı ‘Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’un onaylanmasıyla, markaların Türkiye’de karşılaştırmalı reklam yapabilmesinin önü açıldı.

Markalaşma Yolunda Özel Sektör Üniversite İş Birliği / Halkla İlişkiler

Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü programları dahilinde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık yüksek lisans programı için Marka Yönetimi Derneği ile yapılan işbirliği neticesinde sektör çalışanlarına % 40 oranında burs imkanı sağlanacak.

Üyelik

Marka Yönetimi Derneği’ne üye olarak bilgi birikiminizi, önerilerinizi, heyecanınızı paylaşın, hep birlikte değer yaratalım.